Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +10 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od 0 °C do +10 °C.
Ser Złoty Mazur.
mleko
sól
kultury bakterii mlekowych
stabilizator: chlorek wapnia
barwniki: karoteny, annato norbiksyna
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
wartość energetyczna | 1441 kJ / 347 kcal |
tłuszcz w tym | 27 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 26 g |
sól | 1,3 g |
wapń | 820 mg (103 % RWS*) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Q Jakość Tradycja - Podlaskie
wysoka zawartość wapnia
prosty skład
wysoka zawartość białka
polskie z natury
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl