Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +10 ℃
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin
Znajdź nas na: fb.com/pOSMakujWloszczowy
Ser włoszczowski plasterkowany typu szwajcarskiego. Ser podpuszczkowy, dojrzewający.
Wyprodukowano w Polsce
mleko pasteryzowane
sól spożywcza
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g | % RWS* |
---|
Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17 % |
Tłuszcz | 26 g | 37 % |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 90 % |
Węglowodany | 1,1 g | 0 % |
w tym cukry | 0 g | 0 % |
Białko | 25 g | 50 % |
Sól | 1,5 g | 25 % |
Wapń | 820 mg - 103 %** | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | | |
**Dzienne referencyjne wartości spożycia wapnia (dla osób dorosłych). | | |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2023 złoty medal
źródło wapnia
bez konserwantów
z polskiego mleka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
www.osmwloszczowa.com.pl
Dołącz do nas Facebook: /pOSMakujWloszczowy