Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Ser Salami dojrzewający.
| Jednostka miary | kg |
mleko
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
barwnik: annato
| w 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1239 kJ/ 298 kcal |
| Tłuszcz | 22 g |
| w tym kwasy nasycone | 14 g |
| Węglowodany | 0 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 25 g |
| Sól | 1,7 g |
| Wapń | 800 mg-100%* |
| *Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia (dla osoby dorosłej). |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Cechy: Lider Dekady Konkursu Laur Konsumenta 2004-2014
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITAInne z tej kategorii
Ostatnio oglądane