Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Sery Mlekpol - smak w każdym plasterku
Ser topiony - wędzony
sery (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancje konserwujące: azotan potasu, lizozym (z jaj), barwnik annato)
woda
masło
twaróg
sole emulgujące: E452, E339, E331
Zawiera: jaja, mleko
| w 100 g produktu: |
|---|
| energia | 1288 kJ/311 kcal |
| tłuszcz w tym | 26 g |
| - kwasy nasycone | 18 g |
| węglowodany w tym | 1,2 g |
| - cukry | 1,2 g |
| białko | 18 g |
| sól | 2,1 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl