Zawartość wody - nie więcej niż 45%
Zawartość tłuszczu - nie mniej niż 25%
Zawartość soli dodanej - maksimum 2,0%
Ser do bezpośredniej konsumpcji i innych zastosowań kulinarnych.
Od +2 do +6°C
Po otwarciu przechowywać do 5 dni w temp. od +2 do +6°C, zabezpieczyć przed obsuszeniem.
Ser dojrzewający o klasycznym wyważonym smaku
Ceko Smaczne sery
Ser żółty podpuszczkowy, dojrzewający, typu holendersko-szwajcarskiego.
| Jednostka miary | kg |
| Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka
barwnik - annato
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
| 100 g produktu: | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1495 kJ / 360 kcal |
| Tłuszcz | 28 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
| Węglowodany | 0 g |
| W tym cukry | 0 g |
| Białko | 27 g |
| Sól | 1,1 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Cechy: naturalnie bez konserwantów
Producent: Ceko Sp. z o.o.
CEKO Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane