Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Ser podpuszczkowy, dojrzewający typu holenderskiego.
| Jednostka miary | kg | 
| Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku | 
mleko pasteryzowane
sól spożywcza
stabilizator: chlorek wapnia
substancja konserwująca: lizozym (z jaj)
kultury bakterii mlekowych (mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: annato
Zawiera: jaja, mleko
| w 100 g | %RWS* | |
|---|---|---|
| Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17% | 
| Tłuszcz | 26 g | 37% | 
| w tym kwasy nasycone | 18 g | 90% | 
| Węglowodany | 1,1 g | 0% | 
| w tym cukry | 0 g | 0% | 
| Błonnik | 0 g | - | 
| Białko | 25 g | 50% | 
| Sól | 1,5 g | 25% | 
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | 
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Okręgowa Spółdzielnia MleczarskaInne z tej kategorii
Ostatnio oglądane