Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Ser podpuszczkowy, dojrzewający typu holenderskiego.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
mleko pasteryzowane
sól spożywcza
stabilizator: chlorek wapnia
substancja konserwująca: lizozym (z jaj)
kultury bakterii mlekowych (mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: annato
Zawiera: jaja, mleko
w 100 g | %RWS* | |
---|---|---|
Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17% |
Tłuszcz | 26 g | 37% |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 90% |
Węglowodany | 1,1 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
Błonnik | 0 g | - |
Białko | 25 g | 50% |
Sól | 1,5 g | 25% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Okręgowa Spółdzielnia MleczarskaInne z tej kategorii
Ostatnio oglądane