Pakowano w atmosferze ochronnej.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 h.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 8 °C.
Ser tarty mix podpuszczkowy, dojrzewający.
Zawartość laktozy <0,01 %.
mleko
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
barwnik: annato norbiksyna
skrobia
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1461 kJ/352 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,4 g |
Wapń | 800 mg (100 % RWS*) |
* Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | |
Zawartość laktozy <0,01 % | |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
bez laktozy i konserwantów
wybornie smakuje
łatwo się topi
pełen wapnia
nie skleja się
wygodne zamykane opakowanie i dłuższa świeżość sera
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu,
ul. Żeromskiego 2a,
09-200 Sierpc
www.osm-sierpc.pl
Facebook: SIERPC SER SMAK