Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Ser pełnotłusty, dojrzewający z papryką (55% tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne.
mleko pasteryzowane
sól
przyprawy: papryka,chili i jalapeno (0,9%)
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
| produktu (w 100 g): |
|---|
| Wartość energetyczna | 1645 kJ/397 kcal |
| Tłuszcz | 34 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
| Węglowodany | 0,7 g |
| w tym cukry | 0,1 g |
| Białko | 22 g |
| Sól | 1,7 g |
| Wapń: | 647 mg (81% RWS*) |
| Witamina B12: | 1,38 µg (55% RWS*) |
| *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul.Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Polska
www.arla.com