Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Serek śmietankowy naturalny. Produkt termizowany.
Wyprodukowano w Polsce
serek śmietankowy
białka mleka
sól
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
wartość energetyczna | 1031 kJ / 249 kcal |
tłuszcz w tym | 23 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
węglowodany w tym | 4,8 g |
- cukry | 3,7 g |
białko | 5,8 g |
sól | 0,70 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
Cechy: polskie z natury
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl