Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Serek topiony z łososiem i koprem
sery z Polski (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące: azotan potasu, lizozym (z jaj); barwnik: annato)
woda
masło
twaróg
łosoś 8% (łosoś atlantycki wędzony, sól)
mleko w proszku odtłuszczone
sole emulgujące: E452, E331, E339, E340
koper 0,2%
substancja konserwująca: nizyna
Zawiera: jaja, ryba, mleko
| w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 1124 kJ/272 kcal |
tłuszcz, w tym | 25 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
węglowodany, w tym | 1,7 g |
- cukry | 1,7 g |
białko | 10 g |
sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl