Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na boku kubka. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +10 °C.
Serek topiony z łososiem i koprem. Norweski smak.
Wyprodukowano w Polsce
sery z Polski
woda
masło
twaróg
łosoś atlantycki wędzony 8 %
sole emulgujące: E452, E339
mleko w proszku odtłuszczone
sól
koper 0,2 %
substancja konserwująca: nizyna
barwniki: annato norbiksyna, karoteny
Zawiera: ryba, mleko
Barwniki: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 1124 kJ / 272 kcal |
tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
węglowodany | 1,7 g |
w tym cukry | 1,7 g |
białko | 10 g |
sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl