Pakowany w atmosferze ochronnej.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w temp. od +4°C do + 8°C.
Kupując ten produkt wspierasz program Pajacyk - dzielimy się tym co dobre
Hochland
To jest pyszne!
Ser typu greckiego w kostkach z ziołami śródziemnomorskimi. Ser solankowy.
Wyprodukowano w Niemczech
ser solankowy 95 % (mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna)
mieszanka ziół śródziemnomorskich 2 % (bazylia, oregano, rozmaryn, tymianek)
sól
czosnek
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
Zawiera: mleko
Przeciwutleniacze: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1103 kJ/ 266 kcal |
Tłuszcz | 23 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Białko | 14 g |
Sól | 3,0 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Wymiar liczbowy: 135
Rozmiar opakowania: 135
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 Porcje
Producent: Hochland Polska Sp. z o.o.
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz