Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Serek topiony kremowy
sery (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące: azotan potasu, lizozym (z jaj); barwnik: annato)
woda
masło
twaróg
mleko w proszku
sole emulgujące: E452, E339
barwnik: annato
substancja konserwująca: nizyna
Zawiera: jaja, mleko
| w 100 g |
---|
energia | 1226 kJ /297 kcal |
tłuszcz | 28 g |
w tym - kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
węglowodany | 1,2 g |
w tym - cukry | 1,2 g |
białko | 10 g |
sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl