Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.
mleko pasteryzowane
śmietanka (z mleka)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1779 kJ/431 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii.
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods SA
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl