Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz tył opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2- +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.
Wyprodukowano w Danii.
Mleko pochodzi z UE.
mleko pasteryzowane
śmietanka ( z mleka)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1779 kJ / 431 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods SA
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl