Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej.
Wyprodukowano w Danii
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1046 k3/252 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 3,0 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 4 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 410
Masa po odsączeniu: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods SA
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl