Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Ser pleśniowy camembert lekki* bez laktozy.
* O obniżonej zawartości tłuszczu względem Turek Camembert Naturalny.
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
mleko pasteryzowane
sól
kultury mleczarskie
kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g |
---|
Wartość energetyczna | 1161 kJ / 279 kcal | 348 kJ / 83 kcal |
Tłuszcz | 21 g | 6,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 4,8 g |
Węglowodany | 1,3 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 21 g | 6,3 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. | | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
100 % naturalne składniki
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00