Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na boku kubka. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +10 °C.
Serek topiony kremowy.
Wyprodukowano w Polsce
sery (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia; barwniki: annato norbiksyna, karoteny)
woda
masło
twaróg
sole emulgujące: E452, E339
mleko w proszku odtłuszczone
substancja konserwująca nizyna
Zawiera: mleko
Barwniki: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 1206 kJ / 292 kcal |
tłuszcz w tym | 27 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
węglowodany w tym | 1,2 g |
- cukry | 1,2 g |
białko | 11 g |
sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 150
Cechy: duże opakowanie
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl