masa netto: 140 g e (8 x 17,5 g)
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Ser topiony złoty ementaler.
ser 45 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Ementaler 10 %)
mleko odtłuszczone
masło
mleko w proszku odtłuszczone
serwatka w proszku (z mleka)
sole emulgujące: E450, E452, E339
skrobia kukurydziana
stabilizatory: E407, E415
sól
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 927 kJ/223 kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
węglowodany | 7,7 g |
w tym cukry | 6,0 g |
białko | 12 g |
sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 17.5
Rozmiar opakowania: 17,5
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 porcji
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
www.sertop.com.pl