Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Deser kokosowy o smaku czekoladowym.
krem kokosowy 79% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku)
cukier
skrobie modyfikowane
syrop ryżowy w proszku
skrobia ryżowa
mąka ryżowa
kakao 2%
tłuszcz kokosowy
białka słonecznika
substancja zagęszczająca: karagen
czekolada w proszku 0,06%
sól
aromat
Nie zawiera: soja
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 416 kJ / 99 kcal |
Tłuszcz | 2,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g |
Węglowodany | 17,5 g |
w tym cukry | 9,5 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 0,11 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Cechy: bez konserwantów i soi
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl