Dbaj o środowisko - wyrzuć karton osobno
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Roślinny produkt kokosowy z kulturami bakterii jogurtowych kokos-migdał.
krem kokosowy 81% (woda, ekstrakt z kokosa w proszku)
cukier
płatki migdałowe 1,0%
krem kokosowy 0,8%
skrobia modyfikowana
błonnik cytrusowy
substancja zagęszczająca: pektyny
aromaty
wegańskie kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: migdały
Nie zawiera: soja
konserwanty: Nie zawiera
| 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 547 kJ / 131 kcal |
Tłuszcz | 6,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,2 g |
Węglowodany | 18,0 g |
w tym cukry | 10,0 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Cechy: bez konserwantów i soi
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa