Pakowano w atmosferze ochronnej.
Należy spożyć do: data i nr partii - nadruk na opakowaniu. Nie zamrażać, przechowywać w temperaturze od +2 °C do +10 °C, spożywać na zimno.
Kakaowe ciastko (66 %) mleczno-miodowe wypełnione kremem kakaowym (34 %).
Zawiera
gluten.
Wyprodukowano w Turcji
cukier
jaja
mąka pszenna
mleko półtłuste 12,4 %
oleje roślinne (kokosowy, palmowy, słonecznikowy)
dekstroza
mleko w proszku odtłuszczone 3,9 %
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 3 %
skrobia (pszenna, ziemniaczana)
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)
miód 0,9 %
substancja zagęszczająca (alginian sodu)
substancje spulchniające (węglany sodu, fosforany sodu)
aromaty
sól
Zawiera: zboża zawierające gluten, jaja, mleko, pszenica
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartości odżywcze w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1385 kcal /330 kcal |
Tłuszcz | 11 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,1 g |
Węglowodany | 51 g |
w tym cukry | 31 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,20 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Nie zamrażać
Wymiar liczbowy: 35
Rozmiar opakowania: 35
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: ETI European Food Industries S.A. oddział w Polsce
ETI European Food Industries S.A. Oddział w Polsce,
Empark Mokotów Business Park,
Polska,
02-676 Warszawa,
ul. Postępu 18 B