Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Jogurt typu islandzkiego waniliowy.
mleko pasteryzowane
wsad waniliowy 20 % (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii)
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 350 kJ / 82 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 11 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0,06 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
kremowy
bogaty w białko
z mielona laską wanilii
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl