Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C i spożyć do 12 godzin po otwarciu.
Jogurt naturalny typu greckiego.
mleko
śmietanka
kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 378 kJ / 91 kcal |
Tłuszcz | 6,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g |
Węglowodany | 5,1 g |
w tym cukry | 5,1 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 0,15 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 12 Godziny
Wymiar liczbowy: 360
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce (z polskiego mleka)
Cechy: wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
Rozmiar opakowania: 360
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl