Na powierzchni musu owocowego możliwe ślady jogurtu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Jogurt kremowy z musem truskawkowym (truskawki 8%).
jogurt waniliowy (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, barwnik: karoteny; naturalny aromat waniliowy, żywe kultury bakterii jogurtowych)
mus truskawkowy 25% (truskawki 35%, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, żelatyna wieprzowa, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwniki: karmin, karoteny)
Mus spulchniony azotem
Zawiera: mleko
| 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 477 kJ / 114 kcal |
tłuszcz | 5,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g |
węglowodany | 14,4 g |
w tym cukry | 13,5 g |
białko | 2,3 g |
sól | 0,07 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 120
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl