Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
facebook.com/BakomaRadoscznatury
Jogurt Bio naturalny.
mleko Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|
Wartość energetyczna | 266 kJ / 63 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 140
produkt rolnictwa ekologicznego
tylko mleko, kultury bakterii
Rozmiar opakowania: 140
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl