SEKO Leczo rybne 500 g

Nowy produkt

13,99 zł

5902353009615

szt

Należy spożyć do: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Sam wybierz, z czym zjesz:
z ryżem
z makaronem
z pieczywem
albo, ot tak, wprost z pudełka :)
SEKO
na fali smaku
Produkt może zawierać ości.
Smażone kawałki filetów ze srebrzyka 35 % w sosie warzywno-pomidorowym 65 %. Produkt pasteryzowany.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, jaja, gorczycę, mleko i seler.
Jednostka miaryszt
sos warzywno-pomidorowy (woda, cebula 18 %, cukier, marchew 8 %, koncentrat pomidorowy 6 %, papryka zielona 4 %, papryka czerwona 3 %, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, ocet spirytusowy, przyprawy)
smażone kawałki filetów ze srebrzyka [srebrzyk (Argentina silus)*, mąka pszenna, olej rzepakowy]
*Złowione w morzu, obszar połowu Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary połowu: Morze Barentsa, Morze Norweskie, Wody Islandii. Kategoria narzędzia połowowego: włoki pelagiczne
Może zawierać: seler, skorupiaki, jaja, mleko, gorczyca, soja
Zawiera: ryba, pszenica
konserwanty: Nie zawiera
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna511 kJ/ 122 kcal
Tłuszcz5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,5 g
Węglowodany12 g
w tym cukry10 g
Białko5,3 g
Sól1,2 g

Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 500
Polski Producent
danie gotowe
bez konserwantów
pyszna na zimno, wyśmienita na gorąco!
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia: Zdejmij folię Podgrzej w mikrofalówce 700 W 4 min lub na patelni pod przykryciem Gotowe! Od postaci schłodzonej

Producent: SEKO S.A.

SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 39673 51
www.sekosa.pl

Ostatnio oglądane