Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Polski Producent
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego lub bałtyckiego 54,5 % z cebulą soloną 18 % i koncentratem pomidorowym 2,5 % w oleju rzepakowym 22,7 %.
Produkt może zawierać:
skorupiaki, jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i
gluten (z
pszenicy i
owsa).
Marynowane filety śledziowe pochodzą z UE.
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
koncentrat pomidorowy
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
aromat papryki
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, mleko, gorczyca, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba
Przeciwutleniacze: Zawiera
Wzmacniacze smaku: Nie zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartoć odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1251 kJ / 302 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 7,0 g |
Białko | 8,0 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 220
Cechy: bez wzmacniaczy smaku
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl