Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Panierowane, opiekane filety śledziowe ze skórą w zalewie octowej.
Produkt może zawierać:
jaja,
soję,
mleko,
seler i
gorczycę.
opiekane filety ze śledzia atlantyckiego 42,8% (Clupea harengus) *[filety ze śledzia, mąka pszenna, olej rzepakowy, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), sól, przyprawy, glukoza, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakty przypraw]
woda
ocet spirytusowy
cukier
cebula marynowana 7%
sól
regulator kwasowości (octany sodu)
syrop cukru palonego
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), w Morzu Norweskim (2), w Wodach Islandii (19) lub w Północno-Zachodnim Atlantyku (FAO 21) (44) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i nazwa narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
Może zawierać: seler, jaja, mleko, gorczyca, soja
Zawiera: ryba, pszenica
| w 100 g produktu po odsączeniu: |
---|
Wartość energetyczna: | 1112 kJ/267 kcal |
Tłuszcz: | 19,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,1 g |
Węglowodany: | 6,4 g |
w tym cukry: | 5,7 g |
Białko: | 17,3 g |
Sól: | 2,2 g |
Możliwe naturalne odchylenia | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 700
Masa po odsączeniu: 350
Obszar połowu ryb: Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), w Morzu Norweskim (2), w Wodach Islandii (19) lub w Północno-Zachodnim Atlantyku (FAO 21) (44) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i nazwa narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Cechy: 100% dziko żyjąca ryba
Rozmiar opakowania: 700
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska