Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Należy spożyć do: data podana na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃.
Krojone, marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie grzybowym z podgrzybkiem i pieczoną papryką.
Produkt może zawierać:
gorczycę,
skorupiaki i
seler.
40 % filety ze śledzia atlantyckiego
olej rzepakowy
woda
8,1 % śmietana
5,4 % pieczarki konserwowe
cebula marynowana
cukier
jogurt (mleko, skrobia)
1,8 % podgrzybek marynowany
1,8 % papryka czerwona pieczona
sól
cebula smażona
ocet spirytusowy
0,6 % maślaki
skrobia modyfikowana
żółtko jaja
natka pietruszki
przyprawy (zawiera soję)
koncentrat roślinny
aromat (zawiera mleko)
barwnik (E101)
regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Może zawierać: seler, skorupiaki, gorczyca
Zawiera: jaja, ryba, mleko, soja
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Energia (kJ/kcal) | 1242/300 |
Tłuszcz (g) | 27,0 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 4,0 |
Węglowodany (g) | 6,3 |
w tym cukry (g) | 5,6 |
Białko (g) | 7,9 |
Sól (g) | 1,7 |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska