Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Seko
na fali smaku
Pasta z makrelą 15 % i żurawiną kandyzowaną 5 %. Produkt sterylizowany.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
soję,
jaja,
gorczycę,
mleko.
seler
pomidor
parowane rozdrobnione kawałki makreli (Scomber scombrus)
woda
cebula
żurawina kandyzowana
cukier
mąka pszenna
marchew suszona
sól
papryka mielona
olej słonecznikowy
Zawiera: seler, ryba, pszenica
Może zawierać: skorupiaki, jaja, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 493 kJ/ 118 kcal |
Tłuszcz | 5,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 6,3 g |
Białko | 4,4 g |
Sól | 1,6 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 1,4 g/ 100 g |
Wymiar liczbowy: 190
Polski Producent
źródło kwasów tłuszczowych Omega-3
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 39673 51
www.sekosa.pl