Przechowywać w suchym miejscu.
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje:
4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego caprese Kotányi, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory.
Przygotowanie:
1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy caprese Kotányi i pozostaw na około 5 minut.
2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry.
3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
Sos sałatkowy caprese, mieszanka przyprawowa.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Producent: KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com