Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii produkcyjnej: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Warunki przechowywania:
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
prostehistorie.com.pl
instagram.com/prostehistorie
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Chrupiąca bagietka oraz bogactwo pieczarek i sera to początek historii naszej zapiekanki. To smak jak za dawnych lat, który możesz rozwinąć, dodając własne, smaczne zakończenia.
Marka "Proste Historie" mówi o domu w którym pachnie dobrym jedzeniem. Namawia konsumentów do wspólnego celebrowania przyjemności i wspólnych posiłków. To naturalność, świeżość, proste produkty, to możliwość stworzenia własnego dania ze zdrowych składników.
Wspieramy akcję
Nie jem palmowego
Chronię orangutany
facebook.com/niejempalmowego
Zapiekanka z farszem pieczarkowo-cebulowym, na podpieczonej bagietce. Produkt głęboko mrożony.
Produkt może zawierać
jaja,
seler,
gorczycę.
bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, cukier, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
dodatki do bagietki: pieczarki (36 %), ser mozzarella (27 %), woda, cebula (11 %), cebula smażona (5 %) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), skrobia modyfikowana, przyprawy, olej rzepakowy
Zawiera: jęczmień, mleko, soja, pszenica
Może zawierać: seler, jaja, gorczyca
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 828 kJ / 198 kcal |
Tłuszcz | 7,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 1,7 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 1,1 g |
Wymiar liczbowy: 200
Cechy: chrupiąca bagietka
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Piec w piekarniku: Zamrożoną zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C-200 °C. Piecz przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki. Dodaj do swojej zapiekanki coś ekstra. Przypraw ją listkami świeżego oregano.Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki Od postaci zamrożonej
Producent: Iglotex SA
Iglotex SA
ul. Leśna 2,
83-220 Skórcz
Polska
tel. (+48) 58 582 42 59
prostehistorie.com.pl
www.iglotex.pl