Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Pasta jajeczna z awokado.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
ryby,
soję,
mleko,
gluten i
sezam.
35,4 % jaja gotowane
olej rzepakowy
15,5 % awokado
woda
cukier
sól
żółtko jaja
mielona gorczyca
ocet spirytusowy
kurkuma
błonnik
0,4 % szczypiorek
chrzan tarty
0,3 % sok z limonki
przyprawa (zawiera: seler)
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
substancje zagęszczające (guma quar, guma ksantanowa)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Zawiera: seler, jaja, gorczyca
Może zawierać: zboża zawierające gluten, skorupiaki, ryba, mleko, sezam, soja
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia: | 1677 kJ/407 kcal |
Tłuszcz | 41,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,0 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 4,9 g |
Sól | 1,2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 80
Cechy: tylko z najlepszych składników
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska