Wędlina wieprzowo- drobiowa podrobowa parzona, w osłonce niejadalnej. Produkt stałowagowy , waga opakowania zbiorczego netto 3,920 kg.
Jednostka miary | szt |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 253 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1050 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 21 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 7,7 g
Zawartość węglowodanów: 5,7 g
Cukry: 1,2 g
Zawartość białek: 9,6 g
Zawartość soli: 1,6 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj: Inny
Gatunek mięsa: Wieprzowina, Kurczak
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Składniki: Mięso wieprzowe 36% (w tym mięso z szynki 13%), woda, skórki z kurczaka, wątroba z kurczaka (8%), tłuszcz wieprzowy, kasza manna (z PSZENICY), skrobia ziemniaczana, skórki wieprzowe, sól, wzmacniacz smaku: E621, szczypiorek suszony (0,5%); przyprawy, emulgatory: E471, E472c; regulator kwasowości: E262; stabilizator: E331; hydrolizowane białko SOJOWE i kukurydziane, aromaty, glukoza, przeciwutleniacz: E301; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 31 dni (dzień)
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 0,14 kg
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
Producent: JBB BAŁDYGA Józef Bałdyga
JBB BAŁDYGA Józef BałdygaInne z tej kategorii
Ostatnio oglądane