| Jednostka miary | szt |
| 100 g | 1 porcja = 34 g | (%*) | |
|---|---|---|---|
| Energia | 695 kJ | 236 kJ | 3 % |
| Energia | 165 kcal | 56 kcal | 3 % |
| Tłuszcz | 6,6 g | 2,2 g | 3 % |
| w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 5,7 g | 1,9 g | 10 % |
| Węglowodany | 23 g | 7,7 g | 3 % |
| w tym Cukry | 16 g | 5,3 g | 6 % |
| Białko | 3,8 g | 1,3 g | 3 % |
| Sól | 0,19 g | 0,06 g | 1 % |
| Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm. | |||
| Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 34 g | |||
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Producent: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.Ostatnio oglądane