Wstrząśnij przed użyciem
Należy spożyć przed: patrz góra opakowania. Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
Dobre w swej naturze
Bogata w białko roślinna alternatywa mleka. Dla tych, którzy stawiają na smak i dobre nawyki. Doskonale się spienia!
Spróbuj!
do kultowej kawy Inka
do muesli
do deserów
Bogata w białko roślinna alternatywa mleka na bazie soi. Dla tych, którzy stawiają na smak i dobre nawyki. Doskonale się spienia!
Inka jest obecna na polskim rynku od 1971 r. Już od ponad 50 lat marka stawia sobie za cel: naturalność, wysoką jakość oraz smak. Obecnie, Inka to zdecydowany lider rynkowy w kategorii kaw zbożowych w Polsce i jedna z ulubionych marek napojów roślinnych. Cieszy się zaufaniem i niesłabnącą popularnością, mając status niemal kultowej polskiej marki, znanej od pokoleń.
Puszysta Latte
Przepis:
3 łyżeczki kawy zbożowej Inka zalewamy 100 ml gorącej, ale nie wrzącej wody. W wysokiej szklance spieniamy 200 ml sojowego. Wlewamy do niego powoli inkę po ściance szklanki. Wierzch dekorujemy startą czekoladą lub cynamonem.
Napój sojowy z wapniem i witaminami, UHT.