Sięgnij po RYŻ DO SUSHI TOKYOTO i rozsmakuj się w tradycyjnej kuchni japońskiej. Odpowiedni ryż to podstawa sukcesu dobrego sushi. Małe, owalne ziarenka RYŻU DO SUSHI TOKYOTO zawierają wyjątkowo dużo skrobi, dzięki czemu po ugotowaniu mają idealną strukturę i łatwo się formują.
Jednostka miary | szt |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 354 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1504 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,4 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Zawartość węglowodanów: 80,4 g
Cukry: 0,2 g
Zawartość białek: 6,7 g
Zawartość soli: 0,01 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Typ: Krótkoziarnisty
Rodzaj: Do sushi
Składniki: ryż originario
Dla diabetyków: Nie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Włochy
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 360 dni (dzień)
Zawartość netto: 500 g
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 720 dni (dzień)
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: TAN-VIET INTERNATIONAL PSA
TAN-VIET INTERNATIONAL PSA
Marco Polo 9 9
83-031 Łęgowo
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane