Przechowywać w temperaturze od +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 h.
Pikantna pasta z łososiem. Produkt sterylizowany
Produkt może zawierać:
jaja, soję, gorczycę i mleko. rozdrobnione mieso z ryb ryb 27% [łosoś 25% (Salmo Salar), srebrzyk, (Argentina silus)]
woda
cebula
koncentrat pomidorowy
marchew
kasza manna (z pszenicy)
olej rzepakowy
błonnik grochowy
sól
warzywa suszone (marchew, cebula, seler, pietruszka)
suszona nać pietruszki
przyprawy
ekstrakt z papryki ostrej 0,01%
Zawiera: seler, ryba, pszenica
Może zawierać: jaja, mleko, gorczyca, soja
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 395 kJ/95 kcal |
Tłuszcz | 9,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 8,1 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 5,6 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 130
Rozmiar opakowania: 130
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 39673 51
www.sekosa.pl