Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 h.
Filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana.
Produkt może zawierać:
gorczycę, soję, jaja i mleko.
filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą (Clupea harengus)* 62%
sos pomidorowy 38% (woda, koncentrat pomidorowy 30%, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, sól, cebula suszona, seler suszony, pietruszka suszona, ekstrakt pieprzu, aromaty, cynamon mielony)
Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu: Morze Północne lub Morze Norweskie, kategoria narzędzia połowowego: włoki, sieci okrążające i podrywki
Zawiera: seler, ryba, pszenica
Może zawierać: jaja, mleko, gorczyca, soja
| w 100 g produktu: | % RWS* w 100 g produktu (porcja): |
---|
Wartość energetyczna | 700 kJ/ 168 kcal | 8% |
Tłuszcz | 11 g | 15% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g | 6% |
Węglowodany | 6,2 g | 2% |
w tym cukry | 5,8 g | 6% |
Białko | 12 g | 23% |
Sól | 1,3 g | 22% |
Witamina B12 | 6,2 µg | 248% |
Kwasy tłuszczowe Omega 3: | 1,2 g/ 100 g | |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). | | |
Opakowanie zawiera 1,7 porcji produktu. | | |
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu: Morze Północne lub Morze Norweskie, kategoria narzędzia połowowego: włoki, sieci okrążające i podrywki.
62% ryby
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
źródło witaminy B12
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1.7 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 1,7 porcji produktu.
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 39673 51
www.sekosa.pl