Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podano na spodzie lub wieczku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +25 °C, przy wilgotności względnej do 80 %.
Konserwa rybna sterylizowana.
Może zawierać: pszenicę (gluten), gorczycę, mleko, jaja, seler.
Wyprodukowano w Polsce
woda
szprot 18 % [Sprattus sprattus, złowione w morzu: Morze Bałtyckie FAO 27 IIId, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne]
kapusta
łosoś atlantycki 10 % [Salmo salar, wyhodowane w Norwegii]
cebula
koncentrat pomidorowy
cukier
pasternak
makrela** 2 %
błonnik sojowy
sól
białko sojowe
olej rzepakowy
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
przyprawy
ekstrakt papryki
**Gatunek ryby, obszar połowu oraz narzędzie połowowe wskazane w numerze partii po literze P - [makrela (Scomber scombrus (MAC)), makrela kolias (Scomber japonicus (MAS)), złowione w morzu: Północno-Wschodni Alantyk FAO 27, Środkowo-Wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny: FAO 61, FAO 67, FAO 77, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM)okrężnice (PS)]
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, pszenica
Zawiera: ryba, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 559 kJ / 134 kcal |
tłuszcz | 7,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
węglowodany | 7,1 g |
w tym cukry | 6,6 g |
białko | 8,4 g |
sól | 1,45 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Producent: GRAAL S.A.
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo