Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na spodzie opakowania.
Przechowywać w temp. od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Konserwa wieprzowa sterylizowana.
Produkt może zawierać: gluten, ryby, gorczycę, seler, soję. mięso wieprzowe 58 %
woda
skrobia modyfikowana
błonnik roślinny bambusowy
stabilizatory: E451, E450
wzmacniacz smaku E621
substancja zagęszczająca E407
skrobia modyfikowana kukurydziana
aromaty
przeciwutleniacz E316
pieprz mielony
sól
substancja konserwująca E250
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, ryba, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 409 kJ/ 98 kcal |
Tłuszcz: | 5,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,1 g |
Węglowodany: | 0,3 g |
w tym cukry | <0,3 g |
Białko: | 12 g |
Sól: | 2,0 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 110
Rozmiar opakowania: 110
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Wielkopolskie Zakłady Mięsne "AGRICO" Sp. z o.o. ZPChr.
Wielkopolskie Zakłady Mięsne "AGRICO" Sp. z o.o. ZPChr.,
62-800 Kalisz,
Pawłówek 36,
tel. 62 7602595