Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na spodzie opakowania.
Przechowywać w temp. od +5 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Konserwa wieprzowa sterylizowana.
Produkt może zawierać: gluten, ryby, gorczycę, seler, soję.Wyprodukowano w Polsce
mięso wieprzowe 58 %
woda
skrobia modyfikowana
błonnik roślinny bambusowy
stabilizatory: E451, E450
wzmacniacz smaku E621
substancja zagęszczająca E407
skrobia modyfikowana kukurydziana
aromaty
przeciwutleniacz E316
pieprz mielony
sól
substancja konserwująca E250
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, ryba, gorczyca, soja
Wzmacniacze smaku: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 409 kJ/ 98 kcal |
Tłuszcz: | 5,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,1 g |
Węglowodany: | 0,3 g |
w tym cukry: | <0,3 g |
Białko: | 12 g |
Sól: | 2,0 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 300
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: WIELKOPOLSKIE ZAKŁADY MIĘSNE "AGRICO" Z.P.Chr. Sp. z o.o.
WIELKOPOLSKIE ZAKŁADY MIĘSNE "AGRICO" Z.P.Chr. Sp. z o.o.
62-800 Kalisz,
Pawłówek 36,
tel. 0-62 7602595