Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
Po otwarciu opakowania przechowywać w podanej temperaturze i spożyć w ciągu 48 godzin.
Biały nalot na osłonce kiełbasy jest naturalnym wynikiem procesu suszenia.
Wyndlina z charakterem. Zrobiona w Madej Wróbel z najlepszych składników i doprawiona od serca.
Madej Wróbel
Nasza receptura
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona, suszona.
ul. Magazynowa 45,
11 700 Ruda Śląska
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę, seler, soję, mleko (łącznie z laktozą) .
mięso wieprzowe z szynki
sól
przyprawy
glukoza
przeciwutleniacze: E300, E330, E316, E392
maltodekstryna
aromat dymu wędzarniczego
barwnik: E120
substancja konserwująca: E250
osłonka jadalna: jelito wieprzowe
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1762 kJ / 425 kcal |
Tłuszcz | 36 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 24 g |
Sól | 3,2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 150
zrobione na Śląsku
100 g produktu ze 156 g mięsa z szynki
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Madej Wróbel Sp. z o.o.
Madej Wróbel Sp. z o.o.,
ul. Magazynowa 45,
41-700 Ruda Śląska