Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
Biały nalot na osłonce kiełbasy jest naturalnym wynikiem procesu suszenia.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin z zachowaniem terminu przydatności do spożycia podanym na opakowaniu.
Madej Wróbel
Rodzinna tradycja od 1992
Znamy się na tym, co dobre.
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona, wędzona, suszona.
Produkt może zawierać: zboża zawierające GLUTEN, GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), JAJA.
mięso wieprzowe z szynki (100 g kiełbasy wyprodukowano ze 156 g mięsa wieprzowego z szynki)
tłuszcz wieprzowy
sól
przyprawy (w tym jałowiec 0,2%)
ocet spirytusowy
glukoza
maltodekstryna
regulator kwasowości: E262
aromaty naturalne
aromat dymu wędzarniczego
barwniki: E120, E155, E150d
substancja konserwująca: E250
osłonka jadalna: jelito wieprzowe
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, soja
| w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 1621 kJ/391 kcal |
| Tłuszcz | 33 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
| Węglowodany | 0,5 g |
| w tym cukry | 0,5 g |
| Białko | 23 g |
| Sól | 3,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 150
Cechy: 100 g produktu ze 156 g mięsa
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Madej Wróbel Sp. z o.o.
Madej Wróbel Sp. z o.o.,
ul. Magazynowa 45,
41-700 Ruda Śląska