Pakowano w atmosferze ochronnej.
Propozycja przygotowania do spożycia: Zalej wrzątkiem i trzymaj pod przykryciem 3 minuty.
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
bez dodatku: fosforanów, glutaminianu monosodowego
100 % Polska Rodzinna Firma
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona.
Produkt może zawierać:
soję,
mleko,
jaja,
seler i
gorczycę.
Mięso wieprzowe pochodzi z UE.
mięso wieprzowe 80 %
woda
sól
skrobia ziemniaczana
błonnik grochowy
aromat
regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu
białko wieprzowe kolagenowe
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: seler, jaja, mleko, gorczyca, soja
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
Sztuczne konserwanty: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1174 kJ / 284 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,4 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 225
smakują w całej Polsce!
produkt bezglutenowy
bez dodatku: fosforanów, glutaminianu monosodowego
nie gotuj, najlepiej smakują zalane wrzątkiem
Rozmiar opakowania: 225
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import- Eksport Józef Bałdyga