Pakowany w atmosferze ochronnej.
Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Znajdź swoją ulubioną okazję zjedzenia pysznych kabanosów.
mała przyjemność, mały głód, odpoczynek, spotkanie z przyjaciółmi, film, wycieczka
Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po najlepszy produkt.
Zdaniem wielu - najlepsza mięsna przekąska na świecie!
Tarczyński. Jesz lepiej, żyjesz lepiej
Firma Tarczyński S.A. jest niekwestionowanym liderem w produkcji kabanosów oraz czołowym producentem wysokojakościowych wędlin z segmentu “premium”. Produkcja wyrobów odbywa się w jednym z najnowocześniejszych parków maszynowych w Europie zlokalizowanym w zakładzie w Ujeźdźcu Małym oraz w drugim wyspecjalizowanym zakładzie w Bielsku Białej. Dzięki rodzinnej pasji, wiedzy, a także innowacyjnemu spojrzeniu na branżę mięsną, firma Tarczyński już od ponad 25 lat dostarcza zarówno na polskie, jak i zagraniczne stoły wędliny o najwyższej jakości i unikalnych walorach smakowych.
Wyrób wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony.
Produkt może zawierać:
soję,
mleko,
orzechy,
seler,
gorczycę.
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 120
wysoka zawartość białka
na 100 g produktu 185 g mięsa
bez dodatku glutaminianów, barwników, fosforanów
produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g