Manufaktura Franfuterki surowe parzone z szynki

Nowy produkt

47,90 zł / kg

12057a

kg

Kiełbaski wieprzowe średnio rozdrobnione wędzone, parzone, w jelitach baranich.
100g produktu gotowego wytworzono z 103g mięsa z szynki wieprzowej.
Miejsce produkcji Umienino.

Jednostka miarykg

Składniki: mięso z szynki wieprzowej, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, glukoza, aromaty, hydrolizat białka roślinnego (soja, kukurydza), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, barwnik: koszenila, stabilizatory: mleczan wapnia, octany sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Może zawierać: gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.

Wartość energetyczna 1255kJ/303 kcal Tłuszcz 26g - w tym kwasy nasycone tłuszczowe 9,9g Węglowodany 0,8g - w tym cukry <0,5g Białko 16g Sól 2,1g

Pakowano w atmosferze ochronnej.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48h, z zachowaniem terminu przydatności do spożycia podanym na etykiecie. '

Producent: Zakłady Mięsne Peklimar Sp z o.o. S.K.

Umienino-Łubki 5
09-412 Nowe Proboszczewice

Ostatnio oglądane