Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, suszona, wędzona, parzona.
100 g produktu uzyskano z 154 g mięsa z szynki wieprzowej.
Miejsce produkcji Umienino.
Jednostka miary | kg |
Składniki: mięso wieprzowe, skórki wieprzowe, sól, cukier, błonnik bambusowy, przyprawy (pieprz czarny, owoc jałowca, czosnek), aromat, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt w jadalnej osłonce naturalnej (jelito wieprzo-we).
Produkt może zawierać: mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, seler, zboża zawierające gluten.
Pakowany w atmosferze ochronnej. Po rozpakowaniu spożyć w ciągu 72godz, lecz nie później niż określa to termin przydatności do spożycia.
Wartość energetyczna 1534kJ / 370kcal Tłuszcz 29 g - w tym kwasy nasycone tłuszczowe 13 g Węglowodany 1,6 g - w tym cukry 0,7 g Białko 25 g Sól 2,5 g
Przechowywać w temperaturze od +2 do + 8oC.
Producent: Zakłady Mięsne Peklimar Sp z o.o. S.K.
Umienino-Łubki 5
09-412 Nowe Proboszczewice
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane