Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten (
pszenicę,
jęczmień),
mleko łącznie z
laktozą,
soję,
seler i
gorczycę.
Polska
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano z 171 g mięsa (w tym 30 g mięsa wieprzowego z szynki))
sól
przyprawy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
jelito baranie (osłonka jadalna)
Może zawierać: jęczmień, seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja, pszenica
Przeciwutleniacze: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2084 kJ/503 kcal |
Tłuszcz | 43 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | 2,0 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 27 g |
Sól | 3,5 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 180
kruche, wieprzowe
171 g miesa na 100 g produktu
wedzone dymem bukowo-olchowym
bez dodatku fosforanów
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa