Masa sera: 2 x 100 g Masa saszetki: 30 g Masa netto: 230 g Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C. Ser pleśniowy camembert naturalny. Sos żurawinowy.
Jednostka miary
szt.
Może zawierać: seler, jaja, gorczyca, soja Zawiera: mleko Smaki / Aromaty: Zawiera
Min. temp. °C: 1 Maks. temp. °C: 6 Wymiar liczbowy: 230 receptura idealna do grillowania wysoka zawartość białka odpowiedni dla wegeterian Ser pleśniowy camembert naturalny 2 x 100 g Sos żurawinowy 30 g Rozmiar opakowania: 230 Jednostka (tekst opisowy): g Piec na ruszcie: 1. Posmaruj camembert niewielką ilością oleju roślinnego. 2. Owiń go w folię aluminiową (nie używaj oryginalnej folii!). 3. Grilluj ser przez 6-7 minut z każdej strony na mocno rozgrzanym ruszcie. 5. Gotowy camembert wyjmij z folii i ostrożnie przełóż na talerz. 4. Podawaj gorący ser z sosem żurawinowym. Smacznego! Od postaci schłodzonej
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00