Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-09 Rolnictwo UE
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Jogurt naturalny Bio.
mleko pasteryzowane Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 298 kJ / 71 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 6,5 g |
w tym cukry | 6,5 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 140
prosty skład: mleko bio + żywe kultury bakterii
z mleka ekologicznego
Rozmiar opakowania: 140
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
www.facebook.com/PiatnicaOSM